Kanaal 11
Home   |    Kanaal11    |     Productie     |     Broadcast     |     Contact

Creatieve en Professionele Videoproducties voor Internet en DVD
Bedrijven Horeca
Uw bedrijfsfilm of opname van uw congres professioneel gemaakt in uw huisstijl op DVD en op uw website. Uw horecaonderneming aantrekkelijk gepresenteerd inclusief sfeerimpressie.
Voor uw website en op DVD.
Artiesten en Recordlabels AV Faciliteiten
Concertregistraties en video- clips voor onafhankelijke muzikanten, recordlabels en artiestenmanagement. Maak gebruik van onze professionele cameracrew en excellente audio- en videoproductiefaciliteiten.
On-demand Streaming Live Internet Streaming
Het gemak van streaming op aanvraag waarmee audio- en videocontent wordt getoond wanneer de kijker dat wenst. Gebruik de kracht van internet als vervanging van traditionele en dure televisie-uitzendingen.
Geïnteresseerd? Bel ons of vraag hier uw online offerte aan!
    
 

Artiesten

Alle mediatypes die wij voor u kunnen verzorgen.....Wij verzorgen standaard DVD Video, Flash, Windows Media, Podcasting, VODCasting, 3GPP Mobile, QuickTime en Live Streaming...
U wilt een videoclip laten maken of concert, optreden of theaterproductie laten vastleggen op DVD? Dan is Kanaal 11 uw partner!

Een concert of theaterproductie kunnen wij met meerdere camera's tegelijk opnemen. De cameracrew zal voor het optreden of voorstelling de lokale situatie bekijken met betrekking tot de videoproductie. Wij kunnen samenwerken met uw geluidsmensen, maar indien gewenst, is het ook mogelijk om via Kanaal 11 het geluid te regelen. Een concert kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Iedere locatie zal zijn eigen akoestiek hebben en belangrijk is hoe groot de ruimte is en wat de positie van het podium is. Allemaal zaken waar wij op letten.

DVD en Streaming Media
Naar wens leggen wij het concert vast op DVD, maar u kunt ook door ons het concert Live laten uitzenden op het internet. Kanaal 11 heeft hiervoor hoogwaardige software en servers. Tijdens een live internet uitzending ervaren alle gebruikers dezelfde content, net als op traditionele televisie of radio.

Videoclip of demo
Kanaal 11 biedt ook uitstekende mogelijkheden voor bands en artiesten. Een artiest of band die een nummer uitbrengt, zal te horen zijn op de radio, maar als u ook te zien wilt zijn op televisie, is een videoclip noodzakelijk. Kanaal 11 heeft ruime ervaring met het maken van videoclips, zowel in de studio als op locatie.

Hoe leuk is het niet voor beginnende artiesten om de vertrouwde geluidsdemo extra speciaal te maken door er een echte videodemo van te maken? De opname kunnen wij ook in verschillende internetformaten leveren, zodat uw optreden zelfs op uw eigen website kan worden geplaatst.

Wat zijn de kosten?
De prijs hangt van diversen factoren af, bijvoorbeeld het aantal opname- en montagedagen. De productie op DVD of voor publicatie op het internet zijn allemaal zaken om van te voren even onder de loep te nemen.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier om deze aan te vragen. klik hier om een offerte aan te vragen
contact   |   copyright   |   klanten   |   reclamebureau's   |   onderwijs instellingen   |   bedrijven   |   horeca   |   artiesten & recordlabels XML RSS FEEDXML FEED