Kanaal 11
Home   |    Kanaal11    |     Productie     |     Broadcast     |     Contact

Creatieve en Professionele Videoproducties voor Internet en DVD
Bedrijven Horeca
Uw bedrijfsfilm of opname van uw congres professioneel gemaakt in uw huisstijl op DVD en op uw website. Uw horecaonderneming aantrekkelijk gepresenteerd inclusief sfeerimpressie.
Voor uw website en op DVD.
Artiesten en Recordlabels AV Faciliteiten
Concertregistraties en video- clips voor onafhankelijke muzikanten, recordlabels en artiestenmanagement. Maak gebruik van onze professionele cameracrew en excellente audio- en videoproductiefaciliteiten.
On-demand Streaming Live Internet Streaming
Het gemak van streaming op aanvraag waarmee audio- en videocontent wordt getoond wanneer de kijker dat wenst. Gebruik de kracht van internet als vervanging van traditionele en dure televisie-uitzendingen.
Geïnteresseerd? Bel ons of vraag hier uw online offerte aan!
    
 

AV Productie

Alle mediatypes die wij voor u kunnen verzorgen.....Wij verzorgen standaard DVD Video, Flash, Windows Media, Podcasting, VODCasting, 3GPP Mobile, QuickTime en Live Streaming...

Wat kan Kanaal 11 u allemaal bieden in de wereld van digitale revolutie? Wij hebben een flexibel en dynamisch team die door ervaring in staat is alle gewenste video-opdrachten tot een verbluffend eindresultaat te brengen.

Evenementen
Als u een videoregistratie van een concert of theatervoorstelling wilt vastleggen heeft u een grotere crew nodig en meer apparatuur. Een concert wordt bijvoorbeeld met meerdere camera's tegelijk opgenomen. Het geluid wordt meestal direct opgenomen, maar het is voor de eindmontage belangrijk dat er ook een geluidsman bij de opnames aanwezig is. Ook werken met een grotere crew, draaien wij onze hand niet voor om!

Bedrijven
U kunt door ons uw bedrijfsfilm laten opnemen en uw klanten aan het woord laten over uw producten en diensten in een korte videoclip. Dit is een uitstekende referentie die u digitaal aan uw potentiƫle klanten kunt sturen, op uw website kunt plaatsen of kunt integreren in een digitale nieuwbrief....Lees verder

AV Specialisten
Ieder bedrijf heeft zijn eigen specialisme als het gaat om film en video, maar met de juiste synergie komen we tegenwoordig veel verder met ons doel. Of u nu kiest voor alleen het opnemen van beeldmateriaal of dat u alleen kiest voor een montage wij kunnen het allemaal en hebben de kennis en de mensen om u te assisteren met het bereiken van het beste resultaat....Lees verder

Video naar DVD productie
Kopiƫren van videocassettes
Wij kopiƫren video's vanaf en naar de systemen S-VHS, VHS, Betamax, Umatic (SP), Hi-8, Video-8, DV en DVD.

Normvertalen video
Wereldwijd bestaan er zo'n zeven verschillende tv-systemen: in Nederland en het grootste gedeelte van Europa gebruikt men bijvoorbeeld het systeem PAL, maar in Noord-Amerika gebruikt men het systeem NTSC en elders worden weer andere systemen gebruikt. Het is niet mogelijk om banden van het ene systeem met behulp van het andere systeem te bekijken. Wel kunnen banden van het ene naar het andere systeem worden omgezet door er een kopie van te maken. Dit proces wordt normvertaling genoemd. Kanaal 11 kan dit voor u doen.

Audio
Kanaal 11 kan C-60- of C-90-cassettes voor u kopiƫren naar elk gewenst medium.

CD's en DVD's
Wij kunnen alle soorten (data, muziek, video etc) cd's 1 op 1 voor u kopiƫren en branden. Ook is het mogelijk om data van andere (dus niet cd-) bronnen op cd en DVD te zetten.

Wij bieden u de mogelijkheid om de productie in de door u gewenste stijl te produceren. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u zelf de ontwerpen aanlevert die ons deskundig team dan verwerkt in het project.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier om deze aan te vragen. klik hier om een offerte aan te vragen


Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op! Onze contactgegevens staan hier.
contact   |   copyright   |   klanten   |   reclamebureau's   |   onderwijs instellingen   |   bedrijven   |   horeca   |   artiesten & recordlabels XML RSS FEEDXML FEED