Kanaal 11
Home   |    Kanaal11    |     Productie     |     Broadcast     |     Contact

Creatieve en Professionele Videoproducties voor Internet en DVD
Bedrijven Horeca
Uw bedrijfsfilm of opname van uw congres professioneel gemaakt in uw huisstijl op DVD en op uw website. Uw horecaonderneming aantrekkelijk gepresenteerd inclusief sfeerimpressie.
Voor uw website en op DVD.
Artiesten en Recordlabels AV Faciliteiten
Concertregistraties en video- clips voor onafhankelijke muzikanten, recordlabels en artiestenmanagement. Maak gebruik van onze professionele cameracrew en excellente audio- en videoproductiefaciliteiten.
On-demand Streaming Live Internet Streaming
Het gemak van streaming op aanvraag waarmee audio- en videocontent wordt getoond wanneer de kijker dat wenst. Gebruik de kracht van internet als vervanging van traditionele en dure televisie-uitzendingen.
Geïnteresseerd? Bel ons of vraag hier uw online offerte aan!
    
 

Bedrijven

Alle mediatypes die wij voor u kunnen verzorgen.....Wij verzorgen standaard DVD Video, Flash, Windows Media, Podcasting, VODCasting, 3GPP Mobile, QuickTime en Live Streaming...
Opnames op locatie
Wij kunnen de bedrijfsfilm opnemen op uw lokatie of bij ons in onze studio's, waarin we uw producten en diensten laten zien en u en uw klanten aan het woord laten over uw bedrijf en uw producten en diensten. Dit is een uitstekende referentie die u op DVD aan uw potentële klanten kunt sturen, op uw website kunt plaatsen of kunt integreren in een digitale nieuwsbrief.

Ook videoregistraties van evenementen zoals de opening van een bedrijf, een muzikaal optreden, congressen en symposia behoren uiteraard tot onze vele diensten.

Montage
De opnames worden in onze montageruimte verwerkt met professionele apparatuur. Door het bewerken van de videobeelden en het toevoegen van effecten, geluidssporen etc. zal het eindresultaat de juiste vorm krijgen voor het aanmaken van de Master-DVD.

Productie
De volgende stap is het productieproces. De DVD zal machinaal worden geperst en gecontroleerd worden op eventuele fouten. Na dit proces kan onze artdirector het label en de inlay ontwerpen voor de juiste uitstraling van uw eindproduct. Het label en de inlay kunnen ook door u worden aangeleverd.

Publicatie
Uw film kan op het internet worden geplaatst via onze state of the art mediaservers. Via een speciaal videovenster die wij in uw huisstijl maken, kunt u uw film eenvoudig via de bedrijfswebsite ter beschikking stellen.

Wat zijn de kosten?
De prijs hangt van diversen factoren af, bijvoorbeeld het aantal opname- en montagedagen, de aantallen te persen DVD's of de publicatie van uw video op internet. Dit zijn allemaal zaken om van te voren die wij met u samen onder de loep zullen te nemen.

Detachering
Soms heeft u voor een korte of lange periode een cameraman en / editor nodig.
Ook dan kunt u, voor kortlopende en langdurige detacheringsopdrachten, contact met ons opnemen.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier om deze aan te vragen. klik hier om een offerte aan te vragen


Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op! Onze contactgegevens staan hier.
contact   |   copyright   |   klanten   |   reclamebureau's   |   onderwijs instellingen   |   bedrijven   |   horeca   |   artiesten & recordlabels XML RSS FEEDXML FEED