Kanaal 11
Home   |    Kanaal11    |     Productie     |     Broadcast     |     Contact

Creatieve en Professionele Videoproducties voor Internet en DVD
Bedrijven Horeca
Uw bedrijfsfilm of opname van uw congres professioneel gemaakt in uw huisstijl op DVD en op uw website. Uw horecaonderneming aantrekkelijk gepresenteerd inclusief sfeerimpressie.
Voor uw website en op DVD.
Artiesten en Recordlabels AV Faciliteiten
Concertregistraties en video- clips voor onafhankelijke muzikanten, recordlabels en artiestenmanagement. Maak gebruik van onze professionele cameracrew en excellente audio- en videoproductiefaciliteiten.
On-demand Streaming Live Internet Streaming
Het gemak van streaming op aanvraag waarmee audio- en videocontent wordt getoond wanneer de kijker dat wenst. Gebruik de kracht van internet als vervanging van traditionele en dure televisie-uitzendingen.
Geïnteresseerd? Bel ons of vraag hier uw online offerte aan!
    
 

Horeca

Alle mediatypes die wij voor u kunnen verzorgen.....Wij verzorgen standaard DVD Video, Flash, Windows Media, Podcasting, VODCasting, 3GPP Mobile, QuickTime en Live Streaming...

Consumenten gebruiken steeds vaker het internet alvorens een beslissing te nemen wat ze gaan kopen of doen. Mensen weten vaak wat ze willen en zijn kritisch als ze ergens geld aan uitgeven. Ook wanneer men lekker wil eten, een avondje wil feesten of gezellig met vrienden in een café wil afspreken, wordt het internet geraadpleegd.

Een website van een restaurant wordt om het menu en de prijzen van te voren bekeken, een site van een club om te kijken welke feesten en/of clubavonden er zijn en een bar omdat men wil weten wat bijvoorbeeld de muziekstijl is. Maar websites worden ook bekeken om de sfeer te proeven.

Waarschijnlijk tonen foto's op uw website een redelijk goed beeld van uw horecaonderneming. Maar het kan nog beter! Video zegt zoveel meer! Met bewegende beelden kunnen uw potenti√ęle nieuwe gasten pas echt de sfeer proeven van uw restaurant, club of bar.

Bent u trots op uw menukaart? Laat de gerechten filmen en laat uw chef er iets over vertellen. Hebt u misschien een clubavond die altijd stampvol is? Laat onze crew die avond filmen zodat u een impressie op de website kan laten zien. Of hebt u de beste cocktailshaker van de stad? Laat hem of haar een demonstratie geven en laat hierbij uw cocktailkaart uitgebreid aan bod komen.

Met een rondleiding en sfeerimpressie van uw onderneming en daarin de highlights die uw zaak zo speciaal maken, zult u zeker gasten aantrekken!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact met ons op om ze te bespreken!

Wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier om deze aan te vragen. klik hier om een offerte aan te vragen
contact   |   copyright   |   klanten   |   reclamebureau's   |   onderwijs instellingen   |   bedrijven   |   horeca   |   artiesten & recordlabels XML RSS FEEDXML FEED