Kanaal 11
Home   |    Kanaal11    |     Productie     |     Broadcast     |     Contact

Creatieve en Professionele Videoproducties voor Internet en DVD
Bedrijven Horeca
Uw bedrijfsfilm of opname van uw congres professioneel gemaakt in uw huisstijl op DVD en op uw website. Uw horecaonderneming aantrekkelijk gepresenteerd inclusief sfeerimpressie.
Voor uw website en op DVD.
Artiesten en Recordlabels AV Faciliteiten
Concertregistraties en video- clips voor onafhankelijke muzikanten, recordlabels en artiestenmanagement. Maak gebruik van onze professionele cameracrew en excellente audio- en videoproductiefaciliteiten.
On-demand Streaming Live Internet Streaming
Het gemak van streaming op aanvraag waarmee audio- en videocontent wordt getoond wanneer de kijker dat wenst. Gebruik de kracht van internet als vervanging van traditionele en dure televisie-uitzendingen.
Geïnteresseerd? Bel ons of vraag hier uw online offerte aan!
    
 

Live internet streaming

Alle mediatypes die wij voor u kunnen verzorgen.....Wij verzorgen standaard DVD Video, Flash, Windows Media, Podcasting, VODCasting, 3GPP Mobile, QuickTime en Live Streaming...
Streaming Diensten
Wij geloven dat verbeteren van uw internet streaming en digitale content management niet alleen maar technologie is, maar een dienst met de focus op oplossingen. Wij kunnen internet video's met een toegevoegde waarde ontwerpen en ontwikkelen, die uw organisatie kunnen helpen meer succesvol te worden.

Live Internet Broadcasting
Live internet broadcasting is de makkelijkste en meest goedkope manier om audio- en videocontent aan de wereld te tonen. Kanaal 11 pakt uw huidige live signaal op en geeft dit signaal door via het internet. Alles wat u nodig heeft is onze software, een computer en een up-link internetconnectie van hoge kwaliteit.

Live streaming geeft de contentmaker controle over de productie. U kunt de stream in uw studio coderen en als Ć©Ć©n bron voor distributie naar onze mediaservers verzenden. Tijdens een live internet uitzending ervaren alle gebruikers dezelfde content, net als op traditionele televisie of radio (voorbeeld met huisstijl).

Het voordeel van Kanaal 11
Financieel gezien is het gewoon zinnig. Internet uitzendingen kunnen door Kanaal 11 al voor een aantal cent per uur worden uitgezonden. Geen enkele andere vorm van media is zo economisch. Internet uitzendingen zijn ook nog eens een aanvulling op een conventionele uitzenddag. De meeste omroepen richten zich op primetime uitzendingen om hun publiek te bereiken. Nu kan het publiek, door middel van internet, de hele dag naar uitzendingen kijken door gewoon de computer te gebruiken.

Onze servers worden continu geoptimaliseerd om uw kijkers en luisteraars van de meest professionele beschikbare streams te voorzien. Geen buffering meer, haperige video's en hol geluid. Kanaal 11 is een uitgebreid platform om digitale internet media te creƫeren, te leveren en te ervaren.  LIVE STREAMING SINGLE     LIVE STREAMING DUO POWER     LIVE STREAMING POWER PRO

5Mbps stream (=10GB databundel)

Aantal bronnen livestreams: 1

Direct afspelen - geen buffertijden
Formaten: o.a. Windows Media 9, MPEG-4, 3GPP, QuickTime
Met eenmalige support: 30 minuten

Prijs: 250 euro per 4 uur
Eenmalige aansluitkosten: 75 euro
Extra dataverkeer: 0,33 euro per GB

Meer informatie   -   Direct bestellen

 
50Mbps stream (=100GB databundel)

Aantal bronnen livestreams: 2

Direct afspelen - geen buffertijden
Formaten: o.a. Windows Media 9, MPEG-4, 3GPP, QuickTime
Met eenmalige support: 30 minuten

Prijs: 350 euro per 4 uur
Eenmalige aansluitkosten: 150 euro
Extra dataverkeer: 0,33 euro per GB

Meer informatie   -   Direct bestellen

 
100Mbps stream (=200GB databundel)

Aantal bronnen livestreams: 3

Direct afspelen - geen buffertijden
Formaten: o.a. Windows Media 9, MPEG-4, 3GPP, QuickTime
Met eenmalige support: 30 minuten

Prijs: 650 euro per 4 uur
Eenmalige aansluitkosten: 250 euro
Extra dataverkeer: 0,33 euro per GB

Meer informatie   -   Direct bestellen

   


Wilt u een vrijblijvende offerte? Klik dan hier om deze aan te vragen. klik hier om een offerte aan te vragen


Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op! Onze contactgegevens staan hier.
contact   |   copyright   |   klanten   |   reclamebureau's   |   onderwijs instellingen   |   bedrijven   |   horeca   |   artiesten & recordlabels XML RSS FEEDXML FEED